Grupper

Om något ska bli bra gjort, krävs det några som gör det. För enkelhetens skull har vi delat upp oss i några grupper beroende på vad vi pysslar med. Här är en mer eller mindre täckande beskrivning av vad de olika grupperna gör, helt utan någon som helst särskild ordning.

Tekniken

Hur tekniskt lagd måste man vara för att kunna bli teknikare? Var hittar man teknikarna? Vad pysslar de med? Går de alltid klädda i svart? Lever de på nånting mer än öl och pepparkakor? Se mer här!

Orkestern

Orkestern är osynliga på teatern, ändå låter det så maffigt när de spelar. Hur många är de egentligen? Var gömmer de sig? Spelar de verkligen live? Se mer här!

PR-gruppen

Behöver man ha gått designutbildning för att kunna vara med i PR? Eller säljutbildning? Eller måste man vara fotograf? Eller modell? Pensionerad eller blivande i så fall? Se mer här!

Gyckel-gruppen

Gyckelgruppen är en grupp som underhåller företag och organisationer för att göra era event ännu bättre och skapa ett extra inslag av humor på eventen. Vill ni engagare er här bör ni vilja stå på scen och underhålla en publik på event samt vara delaktig annan utåtriktad verksamhet. 

Kostym, Mask och Peruk

Hur fingerfärdig måste man vara för att kvala in i KMP? Hur hanterar man synålshål, glappande myggor, kladdigt smink, vassa säkerhetsnålar och virriga skådisar? Se mer här!

Scengruppen

Vad krävs för att man ska kunna söka skådis? Eller regissör? Vem bestämmer egentligen vilken musik som ska vara med i spexet och hur danserna ska se ut? Se mer här!

Manus

Vill du vara med och lägga grunden för en grym föreställning? I manusgruppen får du precis som namnet antyder vara med och skriva manuset för årets Kårspex. Se mer här!

QM – Qlubbmästeriet

I Qlubbmästeriet fixar man de absolut bästa festerna någonsin! Välj den bästa maten, den godaste drycken och den mest spektakulära spellistan!  Se mer här!

Directionen

Directionen är Kårspexets styrelse, vald av medlemmarna. Directionen har huvudansvar över organisationen och består av en Directeur, Producent, Ekonomichef och en Turnéchef. 

Revisorerna

Revisorerna är två medlemmar som väljs alternerande i två år för att hålla koll på Kårspexet som organisation och på Directionen. 

Publiken

Likt en fotbollsspelare som svettig och lycklig efter matchen kallar publiken för lagets tolfte spelare måste också vi inse att publiken är en del av spexet. Publiken är helt enkelt vår Elfte grupp.